Handelspolitik

Kisüzemi halászat védelméről a tengeri szélerőművekkel összefüggésben

Collectif des Pêcheurs Artisans
  1. Launched February 2020
  2. Time remaining 2 months

A petíció benyújtója felhívja a figyelmet a tengeri szélerőművek által a kisüzemi halászatra jelentett veszélyre, mivel Franciaországban 7 szélerőművekkel betelepített területen nem lehet majd kisüzemi halászatot folytatni, annak ellenére, hogy ezek a területek gazdag halpopulációval rendelkeznek. Az érintett területek a következők: Dunkerque, Tréport/Dieppe, Fécamps, Courseulles-sur-Mer, Saint-Brieuc, Saint-Nazaire, valamint Yeu és Noirmoutier szigetek (Franciaország). A petíció benyújtója az Európai Parlament közbenjárását kéri a szélerőműprojektek kisüzemi halászatra gyakorolt hatásának és következményeinek jobb azonosítása és figyelembevétele érdekében.

Thank you for your support, Collectif des Pêcheurs Artisans

openPetition international