Tiere

Z állatvédelmi jogszabályok megsértéséről a harmadik országokban levágandó állatok szállítása során

Maren Bestmann-auchter
  1. Launched 25/02/2020

A petíció benyújtója úgy véli, hogy az állatoknak a szállítás és a kapcsolódó műveletek közbeni védelméről szóló rendeletet folyamatosan megsértik. A határokon tapasztalható túl hosszú várakozási idők és a tengeri szállítmányok kirakodása nem felel meg az állatvédelmi szabványoknak. A petíció benyújtójának állítása szerint az állatokat halálra kínozzák a harmadik országbeli vágóhidakon. Az egyetlen megfelelő megoldás ezen állapotok felszámolására az, ha betiltják a levágandó állatok szállítását. A petíció benyújtója arra kéri az Európai Parlamentet, hogy tegyen lépéseket ezzel kapcsolatban.

Thank you for your support, Maren Bestmann-auchter