Tiere

Ve věci porušení právních předpisů v oblasti ochrany zvířat při přepravě hospodářských zvířat na porážku do třetích zemí

Maren Bestmann-auchter
  1. Launched February 2020
  2. Time remaining 5 weeks

Předkladatelka je přesvědčena, že nařízení o ochraně zvířat během přepravy a souvisejících činností je neustále porušováno. Příliš dlouhé čekací doby na hraničních přechodech a vykládka námořní dopravy nevyhovuje standardům pro ochranu zvířat. Předkladatelka tvrdí, že zvířata jsou na jatkách ve třetích zemích umučena k smrti. Jediné vhodné opatření k ukončení této situace je zakázat přepravu zvířat na porážku. Předkladatelka žádá Evropský parlament, aby v této souvislosti přijal příslušná opatření.

Thank you for your support, Maren Bestmann-auchter

openPetition ist eine freie und gemeinnützige Plattform, auf der Bürger ein gemeinsames Anliegen öffentlich machen, sich organisieren und in den Dialog mit der Politik treten.

openPetition international