Tiere

Par dzīvnieku aizsardzības tiesību aktu pārkāpumiem, transportējot mājlopus, ko paredzēts nokaut trešās valstīs

Maren Bestmann-auchter
  1. Launched February 2020
  2. Time remaining 5 weeks

Lūgumraksta iesniedzējs uzskata, ka pārvadāšanas un saistīto darbību laikā pastāvīgi tiek pārkāpta Regula par dzīvnieku aizsardzību. Pārmērīgi ilgs gaidīšanas laiks robežšķērsošanas vietās un izkraušana no jūras transporta neatbilst dzīvnieku aizsardzības standartiem. Lūgumraksta iesniedzējs apgalvo, ka trešo valstu lopkautuvēs dzīvniekus spīdzina līdz nāvei. Vienīgais piemērotais veids, kā novērst šo situāciju, ir aizliegt kaujamo mājlopu pārvadāšanu. Lūgumraksta iesniedzējs lūdz Eiropas Parlamentu veikt attiecīgus pasākumus šajā saistībā.

Thank you for your support, Maren Bestmann-auchter

openPetition international