Tiere

Privind încălcarea legislației privind protecția animalelor la transportul efectivului de animale în vederea sacrificării în țări terțe

Maren Bestmann-auchter
  1. Launched February 2020
  2. Time remaining 5 weeks

Petiționara consideră că Regulamentul privind protecția animalelor în timpul transportului și al operațiunilor conexe este încălcat în mod constant. Timpul excesiv de așteptare la trecerea frontierei și descărcarea transportului maritim nu respectă standardele de protecție a animalelor. Petiționara susține că animalele sunt torturate până la moarte în abatoarele din țările terțe. Singura măsură adecvată pentru a pune capăt acestei situații este de a interzice transportul efectivului de animale care urmează să fie sacrificate. Petiționara solicită Parlamentul European să ia măsuri în această privință.

Thank you for your support, Maren Bestmann-auchter

openPetition international