Tiere

V mene MVO „Intimate with Nature Society“, o ochrane zvierat v zoologickej záhrade v meste Razgrad v Bulharsku

E. P.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 4 days

Predkladateľka petície vyjadruje hlboké znepokojenie nad zlým zaobchádzaním a nedostatkom rešpektu voči zvieratám v malej zoologickej záhrade v meste Razgrad. Uvádza, že zamestnanci zoologickej záhrady zanedbávajú zvieratá a že tie sú týrané hlukom zo štadióna postaveného vedľa zoologickej záhrady, pričom zmieňuje najmä zlý zdravotný stav levov, ktoré tam žijú. Predkladateľka petície uvádza, že zoologická záhrada je v prevádzke 3 roky bez platnej licencie, čo predstavuje porušenie európskeho práva (smernica Rady 1999/22/ES z 29. marca 1999), v ktorom sa požaduje zatvorenie zoologickej záhrady, ktorá do 2 rokov nezískala licenciu.

Thank you for your support, E. P.

openPetition international