Tiere

în numele ONG-ului „Societatea persoanelor intime cu natura”, privind protecția animalelor la grădina zoologică din Razgrad, Bulgaria 

E. P.
Petition is directed to
Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments
29 Supporters 29 in Europäische Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 5 days
  3. Submission
  4. Dialog with recipient
  5. Decision

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament. If you click "sign", you will get forwarded to get registered with the website of of the European Parliament:

Sign

Petiționara își exprimă preocuparea serioasă în legătură cu relele tratamente și lipsa de respect față de animalele de la mica grădină zoologică din Razgrad. Aceasta susține că animalele sunt neglijate de personalul de la grădina zoologică și sunt torturate de zgomotul provocat de construirea stadionului de lângă grădina zoologică, menționând în special starea precară de sănătate a leilor din grădina zoologică respectivă. Petiționara susține că grădina zoologică funcționează de 3 ani fără o autorizație valabilă, ceea ce reprezintă o încălcare a dreptului european (Directiva 1999/22/CE a Consiliului din 29 martie 1999) care prevede că grădinile zoologice care nu a obținut o autorizație în termen de doi ani trebuie să fie închise.

Thank you for your support, E. P.

Not yet a PRO argument.

No CONTRA argument yet.

Help us to strengthen citizen participation. We want your petition to get attention and stay independent.

Donate now

openPetition international