Tiere

állatok védelméről a Bulgáriában található razgradi állatkertben

E. P.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 7 weeks

A petíció benyújtója mély aggodalmát fejezi ki az állatokkal való rossz bánásmód és az irántuk való tisztelet hiánya miatt a kis razgradi állatkertben. Azt állítja, hogy az állatkert dolgozói elhanyagolják az állatokat, amelyek ráadásul szenvednek az állatkert mellé épített stadion zajától, továbbá kiemeli az ott tartózkodó oroszlánok rossz egészségi állapotát. A petíció benyújtója azt állítja, hogy az állatkert 3 éven keresztül érvényes engedély nélkül működött, amely sérti azt az uniós jogszabályt (a Tanács 1999/22/EK irányelve (1999. március 29.)), amely megköveteli az olyan állatkertek bezárását, amelyek 2 éven keresztül nem szereztek engedélyt.

Thank you for your support, E. P.