Tiere

0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 7 weeks

Lūgumraksta iesniedzēja pauž dziļu satraukumu par sliktu izturēšanos un cieņas trūkumu pret dzīvniekiem Razgradas nelielajā zooloģiskajā dārzā. Viņa apgalvo, ka zooloģiskā dārza darbinieki atstāj dzīvniekus novārtā un tie cieš no trokšņa, kas nāk no līdzās zooloģiskajam dārzam uzbūvētā stadiona, jo īpaši norādot uz zooloģiskajā dārzā mītošo lauvu slikto veselības stāvokli. Lūgumraksta iesniedzēja apgalvo, ka zooloģiskais dārzs trīs gadus darbojas bez derīgas licences, pārkāpjot Eiropas tiesību aktu (Padomes 1999. gada 29. marta Direktīvas 1999/22/EK) prasības, saskaņā ar kurām zooloģiskais dārzs, kas divu gadu laikā nav ieguvis licenci, ir jāslēdz.

Thank you for your support, E. P.