Tiere

U ime NVO-a „Prisni s prirodnim društvom”, o zaštiti životinja u zoološkom vrtu u Razgradu u Bugarskoj

E. P.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 5 weeks

Podnositeljica predstavke pokazuje veliku zabrinutost zbog lošeg postupanja prema životinjama i manjka poštovanja prema njima u malom zoološkom vrtu u Razgradu. Navodi da osoblje zoološkog vrta zanemaruje životinje ta da one moraju podnositi buku sa stadiona izgrađenoga pokraj zoološkog vrta te naglašava loše zdravstvene uvjete za lavove koji ondje žive. Podnositeljica predstavke navodi da zoološki vrt radi tri godine bez valjane dozvole, što krši europsko pravo (Direktiva Vijeća 1999/22/EZ od 29. ožujka 1999.) po kojemu bi se zoološki vrt koji ne pribavi dozvolu u roku od dvije godine trebao zatvoriti.

Thank you for your support, E. P.