Tiere

V imenu nevladne organizacije Intimate with Nature Society, o zaščiti živali v živalskem vrtu v Razgradu v Bolgariji ,

E. P.
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 5 weeks

Vlagateljica peticije izraža veliko zaskrbljenost zaradi slabega ravnanja z živalmi in pomanjkanja spoštovanja do živali v majhnem živalskem vrtu v Razgradu. Navaja, da osebje živalskega vrta zanemarja živali in da živali trpijo zaradi hrupa, ki prihaja iz stadiona, ki je bil zgrajen poleg živalskega vrta, pri čemer omenja zlasti slabo zdravstveno stanje levov. Poleg tega navaja, da živalski vrt že tri leta obratuje brez veljavnega dovoljenja, kar pomeni kršitev evropske zakonodaje (Direktive Sveta 1999/22/ES z dne 29. marca 1999), ki zahteva zaprtje živalskega vrta, ki v dveh letih ni pridobil dovoljenja.

Thank you for your support, E. P.