Umwelt

Ve věci údajného snížení ochrany životního prostředí a přírody v Maďarsku

Ferenc Tibor Zsák
6 Supporters 6 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Předkladatel petice si stěžuje na údajné systematické a z nedbalosti vznikající zhoršení právního a institucionálního rámce ochrany životního prostředí v Maďarsku. Předkládá podrobný výčet různých faktorů, které podle jeho názoru závažně přispívají k oslabení ochrany životního prostředí a přírody v jeho zemi, a tvrdí, že Maďarsko není schopné plnit cíle EU stanovené v 7. akčním programu pro životní prostředí ani dodržovat své povinnosti vyplývající ze směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/147/ES o ochraně volně žijících ptáků a směrnice Rady 92/43/EHS o ochraně přírodních stanovišť, volně žijících živočichů a planě rostoucích rostlin.

Thank you for your support, Ferenc Tibor Zsák