Umwelt

Privind presupusa deteriorare a protecției mediului și a conservării naturii în Ungaria

Ferenc Tibor Zsák
6 Supporters 6 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Petiționarul reclamă presupusa deteriorare sistemică și neglijarea cadrului legislativ și instituțional privind protecția mediului în Ungaria. El oferă o descriere detaliată a diverșilor factori care, în opinia sa, au condus la declinul semnificativ al protecției mediului și al conservării naturii în țara sa și susține că Ungaria nu este în măsură să îndeplinească obiectivele stabilite în cel de al șaptelea program de acțiune pentru mediu al UE sau să își respecte obligațiile prevăzute de Directiva 2009/147/CE privind conservarea păsărilor sălbatice și de Directiva 92/43/CEE privind conservarea habitatelor naturale și a speciilor de faună și floră sălbatică.

Thank you for your support, Ferenc Tibor Zsák