Umwelt

относно предполагаемото отстъпление в усилията за опазване на околната среда и защита на природата в Унгария

Ferenc Tibor Zsák
6 Supporters 6 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Вносителят на петицията се оплаква от предполагаемо системно и причинено от небрежност влошаване на законодателната и институционалната рамка за опазване на околната среда в Унгария. Той описва подробно различните фактори, които според него са довели до сериозно отстъпление в усилията за опазване на околната среда и защита на природата в неговата страна, и твърди, че Унгария не е в състояние да изпълни целите, определени в Седмата програма за действие за околната среда (ПДОС), нито задълженията си по Директива 2009/147/ЕО относно опазването на дивите птици и Директива 92/43/ЕИО за опазване на естествените местообитания и на дивата флора и фауна.

Thank you for your support, Ferenc Tibor Zsák