Umwelt

Környezetvédelem és természetvédelem állítólagosan romló helyzetéről Magyarországon

Ferenc Tibor Zsák
6 Supporters 6 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

A petíció benyújtója a magyarországi környezetvédelem jogszabályi és intézményi keretének állítólagos rendszerszintű és gondatlanság által okozott romlása miatt emel panaszt. Részletesen beszámol számos olyan tényezőről, amelyek véleménye szerint a környezetvédelem és a természetvédelem jelentős mértékű romlásához vezettek országában, és azt állítja, hogy Magyarország nem képes teljesíteni az Unió hetedik környezetvédelmi cselekvési programjában kijelölt célokat, továbbá nem felel meg sem a vadon élő madarak védelméről szóló 2009/147/EK irányelv szerinti, sem a természetes élőhelyek, valamint a vadon élő állatok és növények védelméről szóló 92/43/EGK irányelv szerinti kötelezettségeinek.

Thank you for your support, Ferenc Tibor Zsák