Kultur

Privind decizia guvernamentală de a reduce suprafața Parcului Świętokrzyski Park Narodowy (arie naturală protejată în Polonia)

Małgorzata Janowska
  1. Launched December 2019

Petiționara informează PE că guvernul polonez dorește să reducă zona Parcului Național Świętokrzyski și să îi acorde o parte din aceasta Ordinului Oblats (Biserica Catolică). Ea este preocupată de posibila lipsă de protecție pentru speciile de animale și plante pe cale de dispariție din parc din cauza reducerii zonei de protecție a naturii. În opinia sa, guvernul polonez pune acest teren în pericol și ignoră interesele generațiilor viitoare. Petiționara pune la îndoială în special decizia de a trece acest teren în proprietate privată. Ea solicită ajutorul Parlamentului pentru protejarea acestei zone verzi.

Thank you for your support, Małgorzata Janowska