Zusammenleben

Za sdružení GURASOS (Sdružení rodičů za ochranu dětí před znečištěním) ve věci nedostatku plánování a veřejné konzultace při zpracování odpadu ve městě San Sebastian v provincii Guipúzcoa

GuraSOS
1 Supporter 1 in Europäische Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Předkladatel vyzývá Evropský parlament, aby zkontroloval, zda se nevyskytl nedostatek plánování a veřejné konzultace ohledně zadávání zakázek na zpracování odpadu pro město San Sebastian. Předkladatel tvrdí, že regionální a místní orgány porušily právní předpisy EU v těchto oblastech: plánování nakládání s odpadem; účast veřejnosti na rozhodovacích procesech o otázkách životního prostředí; povolení týkající se životního prostředí; zadávání veřejných zakázek; přístup k právní ochraně v otázkách životního prostředí; a schodek veřejných financí (finanční udržitelnost a rozpočtové saldo).

Thank you for your support, GuraSOS