Zusammenleben

Par nepilnīgu plānošanu un sabiedriskās apspriešanas trūkumu saistībā ar atkritumu apstrādi Sansevastjanas pilsētā, Gipuskojā

GuraSOS
1 Supporter 1 in Europäische Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Lūgumraksta iesniedzējs aicina Eiropas Parlamentu pārbaudīt, vai ir pieļauta nepilnīga plānošana un sabiedriskās apspriešanas neorganizēšana saistībā ar atkritumu apstrādes līgumu slēgšanas tiesību piešķiršanu Sansevastjanas pilsētā. Lūgumraksta iesniedzējs apgalvo, ka reģionālās un vietējās iestādes ir pārkāpušas ES tiesību aktus šādās jomās: atkritumu apsaimniekošanas plānošana; sabiedrības līdzdalība lēmumu pieņemšanā par vides jautājumiem; vides atļaujas; publiskais iepirkums; tiesu pieejamība vides jautājumos; budžeta deficīts (finanšu stabilitāte un budžeta bilance).

Thank you for your support, GuraSOS