Zusammenleben

Hulladékkezelési tervezés és nyilvános konzultációk hiányáról San Sebastian (Guipúzcoa) városában

GuraSOS
1 Supporter 1 in Europäische Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

A petíció benyújtója annak ellenőrzését kéri az Európai Parlementtől, hogy San Sebastian városában a tervezési és nyilvános konzultációs szakasz elhagyásával választották-e ki a nyertes hulladékkezelési ajánlatokat. A petíció benyújtója azt állítja, hogy a regionális és helyi hatóságok a következő területeken az uniós jogszabályokban foglaltakkal ellentétesen jártak el: hulladékgazdálkodási tervezés, a nyilvánosság részvétele a környezetvédelmi kérdésekkel kapcsolatos döntéshozatalban, környezetvédelmi engedélyek, közbeszerzés, az igazságszolgáltatáshoz való jog biztosítása környezetvédelmi ügyekben, valamint költségvetési hiány (költségvetési fenntarthatóság és egyensúly).

Thank you for your support, GuraSOS