Zusammenleben

în numele GURASOS (Asociația părinților pentru protejarea copiilor împotriva poluării), privind absența unei planificări și a unei consultări publice în ceea ce privește tratarea deșeurilor în orașul San Sebastian, Guipúzcoa

GuraSOS
1 Supporter 1 in Europäische Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Petiționara solicită Parlamentului European să verifice dacă s-a constatat o absență a planificării și a consultării publice în ceea ce privește acordarea contractelor de tratare a deșeurilor pentru orașul San Sebastian. Petiționara susține că autoritățile locale și regionale au încălcat legislația UE în domeniile următoare: planificarea deșeurilor; participarea publicului la luarea deciziilor cu privire la problemele de mediu; autorizațiile de mediu; achizițiile publice; accesul la justiție în domeniul mediului; și deficitul public (sustenabilitatea finanțelor publice și soldul bugetar)

Thank you for your support, GuraSOS