Umwelt

Privind tăierea pe scară largă a arborilor din orașul Vigo în cadrul unei strategii de dezvoltare urbană durabilă

R. P.
  1. Launched January 2020

Petiționarul reclamă faptul că un proiect lansat în cadrul unei cereri de propuneri pentru o strategie de dezvoltare urbană durabilă cofinanțată prin programul operațional FEDR pentru creștere durabilă 2014-2020 prevede tăierea pe scară largă a unor arbori de mari dimensiuni mai vechi de 70 de ani (13 lămâi verzi „lime” și 41 de castani) și relocarea și replantarea ulterioară a 29 de portocali și 45 de arbori de Camellia, care au făcut parte din Gran Vía și împrejurimile sale timp de peste 40 de ani. El susține că acțiunile autorităților încalcă criteriile și obiectivele stabilite pentru cererea de propuneri și solicită suspendarea proiectului și inițierea unei anchete de către Comisie.

Thank you for your support, R. P.