Umwelt

Dėl medžių kirtimo plačiu mastu Vigo mieste vadovaujantis tvarios miestų plėtros strategija

R. P.
  1. Launched January 2020

Peticijos pateikėjas skundžiasi, kad projekte, kuris pradėtas pagal kvietimą teikti pasiūlymus dėl tvarios miestų plėtros strategijos, bendrai finansuojamos pagal ERPF 2014–2020 m. tvarios plėtros veiksmų programą, numatytas didelių, senesnių kaip 70 metų medžių (13 rūgščiavaisių citrinmedžių ir 41 kaštano) kirtimas plačiu mastu ir 29 apelsinmedžių bei 45 kamelijų, kurie daugiau kaip 40 metų buvo Gran Via ir jo apylinkių dalis, perkėlimas ir vėlesnis persodinimas. Jis tvirtina, kad institucijos savo veiksmais pažeidžia kvietime teikti pasiūlymus nurodytus kriterijus ir tikslus, ir ragina projektą sustabdyti, o Komisiją pradėti tyrimą.

Thank you for your support, R. P.