Umwelt

Llampolgár által benyújtott 0867/2019. számú petíció Vigo városában a fák nagy arányú kivágásáról egy fenntartható városfejlesztési stratégia keretében

Petitioner
5 Supporters 5 in European Union
Collection finished
  1. Launched January 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

A petíció benyújtója kifogásolja, hogy az ERFA 2014–2020 közötti időszakra szóló, fenntartható növekedést célzó operatív programja keretében társfinanszírozott, fenntartható városfejlesztési stratégiára irányuló pályázati felhívás keretében indított projekt 70 évnél idősebb, magas fák (13 lime-fa és 41 gesztenyefa) nagyarányú kivágását, valamint 29 narancs és 45 japánrózsafa áthelyezését és azt követő újratelepítését irányozza elő, amelyek már több mint 40 éve a Gran Vía és környéke részét képezik. A petíció benyújtója azt állítja, hogy a hatóságok intézkedései sértik a pályázati felhívásban meghatározott kritériumokat és célkitűzéseket, és felszólít a projekt felfüggesztésére, valamint arra, hogy a Bizottság indítson vizsgálatot.

openPetition international