Handelspolitik

Privind recunoașterea de către Portugalia a certificatelor internaționale emise în Țările de Jos pentru ambarcațiunile de agrement

José Carvalho
0 Supporters 0 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Petiționarul susține că ambarcațiunilor de agrement înregistrate în Țările de Jos li se refuză intrarea în apele de coastă și în apele interioare portugheze, încălcând legislația UE și cea internațională. Petiționarul susține că autoritățile portugheze ar trebui să accepte ca documente valabile certificatele internaționale pentru ambarcațiunile de agrement eliberate de autoritățile olandeze pe baza Rezoluției nr. 13 a Comisiei Economice pentru Europa a ONU, cu toate că acestea nu sunt de fapt înregistrări ale pavilionului.

Thank you for your support, José Carvalho