Handelspolitik

Kedvtelési célú vízi járművekre vonatkozó, Hollandiában kiadott nemzetközi bizonyítványok Portugália általi elismeréséről

José Carvalho
0 Supporters 0 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

A petíció benyújtója azt állítja, hogy a Hollandiában bejegyzett kedvtelési célú vízi járművektől megtagadják a belépést a portugál parti és belvizekre, megszegve az uniós és nemzetközi jogszabályokat. A petíció benyújtója azzal érvel, hogy a holland hatóságok által az ENSZ Európai Gazdasági Bizottságának 13. számú határozata alapján kiadott, kedvtelési célú vízi járművekre vonatkozó nemzetközi bizonyítványt (ICP) a portugál hatóságoknak érvényes okmányként kellene elfogadniuk, még akkor is, ha azok nem minősülnek lobogó szerinti regisztrációnak.

Thank you for your support, José Carvalho