Handelspolitik

относно признаването от страна на Португалия на международни удостоверения за развлекателни плавателни съдове, издадени в Нидерландия

José Carvalho
0 Supporters 0 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Вносителят на петицията заявява, че плавателните съдове за развлечение, регистрирани в Нидерландия, са лишени от достъп в португалски крайбрежни и вътрешни води, което представлява нарушение на законодателството на ЕС и на международното законодателство. Той твърди, че международните удостоверения за развлекателни плавателни съдове (ICP), издадени от нидерландските органи въз основа на Резолюция № 13 на Икономическата комисия за Европа на ООН, следва да бъдат приемани от португалските органи като валидни документи, въпреки че те не представляват действителни регистрации на флагове.

Thank you for your support, José Carvalho