Handelspolitik

0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Lūgumraksta iesniedzējs aicina Eiropas Parlamentu novērtēt finansiālo ietekmi, ko Eiropas patērētājiem, uzņēmumiem un ražošanai rada garantijas paplašināšana. Lūgumraksta iesniedzējs arī lūdz Eiropas Parlamentu paplašināt patērētāju tiesību direktīvas, ieviešot specifikācijas par nepieciešamām produktu kategorijām un garantijas ceļvežus katrai no tām. Lūgumraksta iesniedzējs aicina Eiropas Parlamentu izveidot procesu, lai regulāri izvērtētu un atjauninātu šos ceļvežus. Lūgumraksta iesniedzējs aicina ieviest ilgtspējīgāku pieeju attiecībā uz preču garantijām, lai preces kalpotu ilgāk un būtu vairāk remontējamas, nevis vienkārši izmetamas atkritumos.

Thank you for your support, Matias Kiviniemi
pro