Handelspolitik

în numele asociației „Vogtlaendischer Bauermarkt e.V.”, privind calibrarea tipurilor specifice de cântar

E. P.
1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Petiționarul consideră că ar trebui să existe o abordare mai armonizată la nivelul UE în ceea ce privește eliberarea certificatelor de calibrare și stabilirea unor perioade de calibrare pentru cântare. Petiționarul explică faptul că cântarele mobile care sunt importate și vândute în Germania trebuie să fie supuse unei certificări de calibrare, care este costisitoare și necesită mult timp. Cadrul juridic pare să fie diferit pentru cântarele fixe. Petiționarul este de părere că toate sistemele ar trebui să fie armonizate pentru a evita denaturarea pieței unice în ceea ce privește vânzarea acestor produse.

Thank you for your support, E. P.