Handelspolitik

1 Supporter 1 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

A petíció benyújtója úgy véli, hogy az EU-ban összehangoltabb megközelítésre lenne szükség a kalibrálási tanúsítványok kiadása és a mérlegekre vonatkozó kalibrálási időszakok meghatározása tekintetében. A petíció benyújtója kifejti, hogy a Németországba behozott és ott értékesített, nem rögzített mérlegeknek kalibrálási tanúsítás alá kell esniük, ami költséges és időigényes. Úgy tűnik, hogy a jogi keret eltérő a rögzített mérlegek esetében. A petíció benyújtója azon a véleményen van, hogy valamennyi rendszert össze kellene hangolni az egységes piacon belüli torzulások elkerülése érdekében e termékek értékesítése tekintetében.

Thank you for your support, E. P.