Wissenschaft

în numele asociației Science for Democracy, privind finanțarea de către UE a cercetării în domeniul geneticii umane

Science for Democracy
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petiționarul își exprimă nemulțumirea cu privire la faptul că propunerea Comisiei pentru Orizont Europa, programul pentru cercetare și inovare al Uniunii Europene pentru perioada 2021-2027, exclude cercetarea în domeniul geneticii umane ca neeligibilă pentru finanțare. Petiționarul susține că această abordare nu protejează și nu promovează progresul științific în tratarea bolilor grave, în conformitate cu drepturile fundamentale ale omului, prin excluderea de la finanțare a activităților de cercetare care au potențialul de a conduce la prevenirea sau tratarea unor astfel de afecțiuni genetice grave.

Thank you for your support, Science for Democracy
pro