Tiere

Dėl draudimo naudoti kurtus medžioklėse; ją pateikė Ispanijos pilietis C. G. M. „Galgos sin Fronteras“ (kurtų, daugiausia naudojamų medžioklei, gelbėjimo ir globos asociacijos) ir FAPAM (Madrido bendruomenės gyvūnų apsaugos ir gynybos asociacijų federacijos) vardu

GALGOS SIN FRONTERAS Y FAPAM
  1. Launched 04/04/2020

Peticijos pateikėjas, remdamasis tuo, kad kurtų naudojimas medžioklėje yra vienintelė medžioklės forma Europoje, kai šuo persekioja grobį ir pagavęs jį nužudo, ragina uždrausti kurtų naudojimą medžioklėse, nes tai, jo nuomone, prieštarauja Buveinių direktyvai. Šis procesas nėra selektyvus, o gyvūnai, kuriems gresia išnykimas arba kurie priklauso nykstančioms rūšims, gali būti žudomi tinklo „Natura 2000“ teritorijose, taip pažeidžiant ne tik Buveinių ir Paukščių direktyvas, bet ir EB LIFE programą, skirtą rūšių išsaugojimui.

Thank you for your support, GALGOS SIN FRONTERAS Y FAPAM