Tiere

C.G.M. ühenduse Galgos sin Fronteras (peamiselt jahipidamiseks kasutatavate hurtade päästmise ja adopteerimise ühendus) ja FAPAM (Madridi autonoomse piirkonna loomakaitse seltside liit) nimel hurtade kasutamise keelustamise kohta jahipidamisel

GALGOS SIN FRONTERAS Y FAPAM
  1. Launched 04/04/2020

Petitsiooni esitaja nõuab, et keelustataks hurtadega jahipidamine, mis on tema arvates vastuolus elupaikade direktiiviga, kuna hurtadega küttimine on ainus jahipidamise viis Euroopas, kus koerad oma saaklooma jahivad ja selle kätte saades tapavad. Selline jahtimine toimub valimatult ning Natura 2000 võrgustiku aladel võidakse surmata väljasuremisohus või ohustatud liiki kuuluvaid isendeid, millega rikutakse nii elupaikade direktiivi ja linnudirektiivi kui ka EÜ programmi LIFE liikide kaitseks.

Thank you for your support, GALGOS SIN FRONTERAS Y FAPAM