Versorgung

Xylella által megfertőzött olajfák kezelésére szolgáló alternatív technikák alkalmazásának lehetőségéről

Socialwelfare
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 2 months

A petíció benyújtója aggodalmát fejezi ki a Puglia régió olajfáit megtámadó Xylella fastidiosa betegség kezelésére szolgáló új védőintézkedések invazív jellege és veszélyei miatt. A petíció benyújtója kárhoztatja az Olaszországban kialakult helyzetet, miután egy rendelet a biogazdálkodásban nem engedélyezett rovarölő szerek használatát írja elő a termelők számára. Ezek a rovarölő szerek rendkívül károsak a méhekre nézve, és az olívaolaj ökológiai tanúsítványának elveszítését eredményezhetik. A petíció benyújtója ezért a biogazdálkodás védelme érdekében alternatív módszereket javasol.

Thank you for your support, Socialwelfare