Versorgung

Privind posibilitatea utilizării unor tehnici alternative pentru tratarea măslinilor afectați de Xylella

Socialwelfare
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 2 months

Petiționarul își exprimă îngrijorarea cu privire la caracterul invaziv și pericolele noilor remedii aplicate pentru a trata Xylella fastidiosa, o boală care afectează măslinii din regiunea Apulia. Petiționarul condamnă situația care ar apărea în Italia ca urmare a unui decret care le impune fermierilor să folosească insecticide ce nu sunt permise în agricultura ecologică. Aceste insecticide sunt extrem de dăunătoare pentru albine și ar putea duce la pierderea certificării ecologice a uleiului de măsline. Prin urmare, petiționarul propune tehnici alternative pentru a proteja agricultura ecologică.

Thank you for your support, Socialwelfare