Versorgung

Marco Bava võimaluse kohta kasutada alternatiivseid meetodeid Xylella poolt kahjustatud oliivipuude ravimiseks

Socialwelfare
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019
  2. Time remaining 2 months

Petitsiooni esitaja väljendab muret Apuulia maakonnas oliivipuid kahjustava haiguse Xylella fastidiosa raviks kasutusele võetud uute ravimeetmete invasiivsuse ja nendega seotud ohtude pärast. Petitsiooni esitaja mõistab hukka Itaalias tekkiva olukorra, mis tuleneb määrusest, millega nõutakse, et põllumajandustootjad kasutaksid insektitsiide, mis ei ole mahepõllumajanduses lubatud. Need insektitsiidid on mesilastele äärmiselt kahjulikud ja võivad tuua kaasa olukorra, kus oliiviõli kaotab oma mahepõllumajandusliku sertifikaadi. Seepärast pakub petitsiooni esitaja välja alternatiivsed meetodid mahepõllumajanduse kaitseks.

Thank you for your support, Socialwelfare