Umwelt

V mene platformy Plataforma frenem la contaminació, o kvalite ovzdušia v oblasti Grau v Castellóne (Valencia)

Plataforma Frenem la contaminació
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Predkladateľ petície uvádza, že priemyselná oblasť Serrallo, v ktorej sa nachádza viacero petrochemických a energetických podnikov a ktorá je považovaná za jednu z troch najdôležitejších petrochemických centier v Stredozemí, sa nachádza v bezprostrednej blízkosti obytných častí miest Grau de Castelló a Almassora. Okrem toho sa nedávno začali práce na rozšírení priľahlých južných dokov, aby sa uľahčilo nakladanie a vykladanie surovín. Predkladateľ petície sa obáva, že by sa tým mohlo ešte viac zhoršiť znečistenie ovzdušia, ktoré už teraz negatívne ovplyvňuje miestnych obyvateľov.

Thank you for your support, Plataforma Frenem la contaminació
pro