Umwelt

în numele „Plataforma frenem la Contaminació”, privind calitatea aerului în zona Grau din Castellón, Valencia

Plataforma Frenem la contaminació
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019
  5. decision

Petiționarul indică faptul că zona industrială Serrilo, în care se află o serie de întreprinderi petrochimice și energetice și considerată ca una dintre cele mai importante trei noduri petrochimice din Marea Mediterană, este situată în imediata vecinătate a zonelor rezidențiale Grau de Castelló și Almasora. În plus, au început recent lucrările de extindere a docurilor adiacente din sud pentru a facilita încărcarea și descărcarea agregatelor. Petiționarul se teme că acest lucru ar putea agrava și mai mult poluarea atmosferică care afectează deja locuitorii din zonă.

Thank you for your support, Plataforma Frenem la contaminació
pro