Trinkwasser

V mene Confederación de Asociaciones Vecinales de Aragón (CAVA – konfederácia aragónskych združení miestnych obyvateľov), o možnom nesplnení povinnosti Španielska čistiť odpadové vody na environmentálne citlivých územiach autonómnej oblasti Aragónsko

CONFEDERACIÓN ASOCIACIONES VECINALES DE ARAGÓN (CAVA)
  1. Launched October 2019

Predkladateľ petície uvádza, že nečistenie odpadových vôd na mnohých environmentálne citlivých územiach v Aragónsku má za následok škody na životnom prostredí a dokonca aj prepuknutie chorôb u ľudí, ktorí žijú v okolí prameňov riek v Pyrenejach. Nalieha, aby sa od španielskej vlády a vlády autonómnej oblasti Aragónsko bezodkladne požadovalo rýchle zabezpečenie nevyhnutnej infraštruktúry na čistenie odpadových vôd v tejto oblasti.

Thank you for your support, CONFEDERACIÓN ASOCIACIONES VECINALES DE ARAGÓN (CAVA)