Trinkwasser

în numele Confederación de Asociaciones Vecinales de Aragón (CAVA - Confederația asociațiilor rezidenților locali din Aragon), privind posibila nerespectare de către Spania a obligației sale de a trata apele uzate în zone sensibile din punct de vedere ecologic din comunitatea autonomă Aragon

CONFEDERACIÓN ASOCIACIONES VECINALES DE ARAGÓN (CAVA)
  1. Launched October 2019

Petiționarul afirmă că netratarea apelor uzate în numeroase zone sensibile din punct de vedere ecologic din Aragon provoacă daune mediului, declanșând chiar boli în rândul persoanelor care locuiesc în apropierea cursurilor superioare ale râurilor din Pirinei. Acesta solicită să se pretindă, de urgență, din partea guvernului Spaniei și a administrației comunității autonome Aragon să asigure rapid instalarea infrastructurii necesare pentru tratarea apelor uzate din această zonă.

Thank you for your support, CONFEDERACIÓN ASOCIACIONES VECINALES DE ARAGÓN (CAVA)