Administration

Privind plângerea sa adresată Comisiei Europene cu privire la aprobarea a două proiecte

Petitioner
0 supporters 0 in European Union

Collection finished

0 supporters 0 in European Union

Collection finished

1. Launched 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Petiționarul a înaintat Comisiei Europene o cerere de sprijin financiar în favoarea Fundației „Noua Bulgarie” pentru două proiecte și un transfer de 600 milioane EUR din programul de integrare a romilor către Fundația „Noua Bulgarie”. Proiectele nu au fost aprobate pentru finanțare de către autoritățile bulgare. Petiționarul își exprimă nemulțumirea cu privire la răspunsul primit din partea Direcției Generale Agricultură și Dezvoltare Rurală la plângerea sa. În răspunsul lor, serviciile Comisiei au subliniat faptul că sprijinul UE pentru sectorul agricol este furnizat pe baza așa-numitei „gestiuni partajate” și, prin urmare, deciziile privind aprobarea sau respingerea unui proiect sunt luate de către autoritățile bulgare competente (Ministerul Agriculturii, Silviculturii și Alimentației și Agenția de plăți). Celelalte programe finanțate din fondurile structurale și de investiții europene sunt, de asemenea, implementate prin gestiune partajată, iar deciziile sunt luate de ministerele competente. Petiționarul afirmă că serviciile Comisiei ar fi trebuit să transmită cererea sa serviciilor care țin de competența comisarului european pentru locuri de muncă și drepturi sociale, Nicolas Schmit, pentru a examina fondul plângerii sale și a emite un aviz.

Link to the petition

Image with QR code