Rechtstaatlichkeit

Privind înființarea unei comisii speciale de anchetă a Parlamentului European cu privire la funcționarea parchetului polonez

E. P.
5 Supporters 5 in European Union
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched 24/09/2019

Petiționarul solicită înființarea unei comisii speciale de anchetă pentru a examina presupusele probleme legate de funcționarea parchetului polonez. Petiționarul susține că drepturile cetățenilor sunt încălcate în Polonia ca urmare a modificărilor neconstituționale aduse sistemului juridic de când actualul guvern polonez a ajuns la putere în 2015. Printre aspectele menționate de petiționar se numără fuziunea funcției de procuror general cu cea de ministru al justiției, precum și politizarea forțelor de ordine.

Thank you for your support, E. P.