Umwelt

Llampolgár által az Egyesült Cantabriai Baloldal nevében benyújtott 0255/2019. számú petíció Cantabriában (Spanyolország) egy bányászati kutatási engedély megadásával kapcsolatos lehetséges szabálytalanságokról

Izquierda Unida de Cantabria
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

A petíció benyújtója kéri, hogy vizsgálják ki, hogy Cantabria regionális önkormányzata az uniós jogszabályokkal összhangban járt-e el, amikor jóváhagyta a Salia kutatási projektjét. A petíció benyújtója szerint az alábbi irányelveket sértették meg: az egyes köz- és magánprojektek környezetre gyakorolt hatásainak vizsgálatáról szóló 2011/92/EU irányelv; a természetes élőhelyek, valamint a vadon élő állatok és növények védelméről szóló 92/43/EGK irányelv; a vadon élő madarak védelméről szóló 2009/147/EK irányelv.

Thank you for your support, Izquierda Unida de Cantabria