Umwelt

în numele federației United Left of Cantabria (Stânga Unită din Cantabria), privind posibilele nereguli în ceea ce privește acordarea unei licențe pentru prospecțiuni în vederea exploatării miniere în Cantabria (Spania)

Izquierda Unida de Cantabria
0% from 1.000.000 for quorum
  1. Launched September 2019

Petiționarul solicită desfășurarea unei anchete pentru a determina dacă guvernul regional al regiunii Cantabria a acționat în conformitate cu legislația UE, aprobând proiectul de prospectare „Salia”. Potrivit petiționarului, au fost încălcate următoarele directive: Directiva 2011/92/UE privind evaluarea efectelor anumitor proiecte publice și private asupra mediului, Directiva 92/43/CEE privind conservarea habitatelor naturale și a speciilor de faună și floră sălbatică și Directiva 2009/147/CE privind conservarea păsărilor sălbatice.

Thank you for your support, Izquierda Unida de Cantabria