Verkehr

însoțită de o semnătură, privind folosirea climatizării staționare în vehiculele grele de mărfuri și siguranța rutieră

E. P.
  1. Launched 29/01/2020

Petiționarii susțin că riscul de accident este mai mare din cauza oboselii excesive a conducătorului auto, ca urmare a temperaturilor ridicate din cabinele vehiculelor de mare tonaj. Aceștia mai susțin că acest lucru încalcă Regulamentul (CE) nr. 561/2006, deoarece nu se mai poate afirma că cabina șoferului oferă „spații de dormit corespunzătoare”, în sensul acestei dispoziții. Prin urmare, aceștia solicită impunerea unei cerințe obligatorii privind dotarea camioanelor din Germania și din UE cu un sistem de climatizare staționară.

Thank you for your support, E. P.