Çështje të suksesshme

mbi temën Trafik&transport

Këto nisma kanë arritur ose pjesërisht kanë arritur qëllimin e tyre. Iniciatorët vendosin kur një iniciativë është e suksesshme. Zbuloni se çfarë mund të bëjnë angazhimet dhe peticionet tuaja për ju këtu.

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition International