Tiere

V mene Združenia európskych organizácií pre dobré životné podmienky zvierat, o zlom zaobchádzaní so španielskymi chrtmi (galgos) v Španielsku

E. P.
14 Supporters 14 in European Union
  1. Launched November 2019

Podľa predkladateľa petície sú španielske chrty (galgos) v Španielsku chované na lov a sú držané v hrozných podmienkach. Na konci poľovníckej sezóny sú tieto psy buď opustené alebo brutálne usmrtené. Predkladateľ petície vyzýva Európsky parlament, aby prijal jednotné zákony o ochrane a dobrých životných podmienkach zvierat, najmä s cieľom bojovať proti zlému zaobchádzaniu so španielskymi chrtmi. Mal by sa tiež vyvinúť tlak na španielsku vládu, aby prijala opatrenia a prehodnotila svoj postoj k tejto otázke.

Thank you for your support, E. P.