Tiere

în numele Asociației organizațiilor europene pentru bunăstarea animalelor, privind maltratarea ogarilor (galgos) în Spania

E. P.
14 Supporters 14 in European Union
  1. Launched November 2019

Potrivit petiționarului, în Spania, ogarii (galgos) sunt crescuți pentru vânătoare și ținuți în condiții îngrozitoare. La sfârșitul sezonului de vânătoare, câinii sunt fie abandonați, fie uciși cu brutalitate. Petiționarul invită Parlamentul European să adopte legi uniforme privind protecția și bunăstarea animalelor, în special pentru a combate maltratarea ogarilor (galgos). De asemenea, ar trebui să se facă presiuni asupra guvernului spaniol pentru ca acesta să ia măsuri și să își revizuiască poziția cu privire la această chestiune.

Thank you for your support, E. P.