σχετικά με τη μη συμμόρφωση της βουλγαρικής νομοθεσίας με τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1896/2006 για τη θέσπιση διαδικασίας ευρωπαϊκής διαταγής πληρωμής

A petíció címzettje

1 Aláírások

A gyűjtés befejeződött

1 Aláírások

A gyűjtés befejeződött

1. Indított 2019
  2. A gyűjtés befejeződött
  3. Készítse elő a benyújtást
  4. Párbeszéd a címzettel
  5. Döntés

Ez egy online petíció az Európai Parlament .

továbbítás
Ez a petíció itt is elérhető: magyar .

Petition richtet sich an: Petitionsausschuss des Europäischen Parlaments

Η αναφορά αφορά κανονισμό του υπουργείου Δικαιοσύνης της Βουλγαρίας ο οποίος εγκρίνει τυποποιημένα έντυπα για τη διαδικασία διαταγής πληρωμής, την αίτηση διαταγής πληρωμής (άρθρο 410 του βουλγαρικού κώδικας Πολιτικής Δικονομίας) και άλλα έγγραφα σε σχέση με τη διαδικασία διαταγής πληρωμής. Ο αναφέρων/Η αναφέρουσα καταγγέλλει ότι ο κανονισμός αυτός αντιβαίνει στο ενωσιακό δίκαιο, ιδίως στον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1896/2006 για τη θέσπιση διαδικασίας ευρωπαϊκής διαταγής πληρωμής και σε ορισμένες αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που είναι δεσμευτικές για τα κράτη μέλη. Στο πλαίσιο αυτό, ο αναφέρων/η αναφέρουσα ζητεί την παρέμβαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προκειμένου να διασφαλιστούν τα δικαιώματα των πολιτών και η συμμόρφωση της Βουλγαρίας με το δίκαιο της ΕΕ.

Link a petícióhoz

Kép QR kóddal

Letéphető cédula QR kóddal

letöltés (PDF)

A petíció részletes meghatározása

Petition gestartet: 2019. 09. 24.
Petition endet: 2020. 09. 23.
Terület: Európai Unió
Kategória:

Még nincs PRO érv.

Még nincs CONTRA érv.

Segítsen a polgári részvétel erősítésében. Szeretnénk, hogy petíciója figyelmet kapjon és független maradjon.

Adományozzon most