σχετικά με «απαγορευμένες» περιοχές στην ΕΕ

1. Launched 2020
  2. Collection finished
  3. Prepare submission

Dies ist eine Online-Petition of the European Parliament.

forwarding

Ο αναφέρων θεωρεί ότι έχουν αρχίσει να εμφανίζονται «απαγορευμένες» περιοχές σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, στις οποίες τα κράτη μέλη δεν έχουν κανένα έλεγχο (όσον αφορά την είσπραξη φόρων, την ύπαρξη υγειονομικών υπηρεσιών, τα δικαστήρια, την επέμβαση της αστυνομία ή του στρατού) Σε αυτές τις λεγόμενες «απαγορευμένες» περιοχές των κρατών μελών, δεν υπάρχει έλεγχος όσον αφορά τη συγκέντρωση όπλων κάθε είδους, τα ναρκωτικά, την πορνεία, την παιδοφιλία και άλλες δραστηριότητες που παραβιάζουν το ενωσιακό και το εθνικό δίκαιο. Συνιστούν θεμελιώδη παραβίαση της κυριαρχίας των κρατών μελών και της ΕΕ στο σύνολό της. Ο αναφέρων θεωρεί ότι η εξέλιξη αυτή συνιστά μείζονα απειλή για την ασφάλεια του ΝΑΤΟ και θεμελιώδη απειλή για τους πολίτες της Ένωσης, προκαλώντας διακρίσεις ή άνιση μεταχείριση των ατόμων που διαμένουν στην ΕΕ. Ζητεί την άμεση εγκαθίδρυση κυριαρχίας επί των λεγόμενων «απαγορευμένων» περιοχών, την πλήρη εφαρμογή της νομοθεσίας της ΕΕ και των κρατών μελών με όλα τα μέσα που προβλέπονται από τη νομοθεσία, συμπεριλαμβανομένων των καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.

Link to the petition

Image with QR code