Punë të jashtme

SCHENGEN 2.0 for European common pandemic control and prevention of border closures

Peticioni drejtohet tek
Europaparliament
768 mbështetësit 731 në Europäische Union
0% nga 1.000.000 për kuorumin
 1. Filluar 09.07.2020
 2. Mbledhja akoma 3 muajt
 3. Nënshtrim
 4. Dialog me marrësin
 5. Vendim
Unë bie ndakort me ruajtjen dhe përpunimin e të dhënave personave. Kërkuesi mund të shikojë Emri dhe vendi dhe përcjellë këtë informacion tek marrësi. unë mund të dorëheq miratimin tim në çdo kohë

As a representative of the Facebook group I ask OPEN BORDERS EUROPE with my colleagues Lutz René Joszcyk and MEP Pascal Arimont a Schengen 2.0 that supplements and better protects the existing Schengen contracts by developing a common European pandemic and crisis-fighting strategy to prevent national solo efforts such as reflexive border closings.

arsye

We would like to point out that, with the Schengen Borders Code, border regions have become exemplary European regions in which cross-border exchange has helped to reduce resentment and prejudice on all sides of the border. Due to the COVID 19 crisis, unnecessary trips to and from Belgium were suddenly prohibited. There was a lot of confusion about what was a justifiable reason for crossing the border. We call for the legality of border controls and the stricter restrictions at European level for future cases to be examined. We also ask the Belgian authorities to explain in a transparent manner what objective reasons can be put forward regarding the proportionality of the continued controls and restrictions on authorization at their borders. With regard to border controls, the question arises in particular whether the COVID 19 pandemic - which undoubtedly poses a risk to public health - is to be regarded as a "serious threat to public order or internal security" in accordance with Article 25 paragraphs 3 and 3 28 Regulation (EU) 2016/399 (Schengen Borders Code). Finally, we urge the Member States, the European Parliament, the Council of the European Union and the European Commission to develop a plan to revitalize and strengthen the Schengen area.

Ju faleminderit shumë për mbështetjen tuaj , Marita Eichten nga Büllingen
Pyetje për iniciatorin

Asnjë PRO argument ende.

Asnjë argument CONTRA akoma.

Pse njerëzit firmosin

 • Johannes Osse Überlingen

  në 01/08/2020

  Weil Europa nur stärker werden kann wenn alle Mitgliedsstaaten zusammen halten und keine Alleingänge durchführen.

 • në 30/07/2020

  5 month and 9 days i have been separated with my fiance. Im from russia he is from Greece. In april we wants to married but boarders is close and no news about open.... They stop our life our plans i start have depression from that situation

Mjetet për përhapjen e peticionit.

A keni faqen tuaj të internetit, një blog apo një portal të tërë në internet? Bëhuni një avokat dhe shumëfish për këtë kërkesë. Ne kemi banderolat, widget dhe API (ndërfaqen) për tu futur në faqet tuaja.

Shenjë widget për faqen tuaj të internetit

API (ndërfaqe)

/petition/online/schengen-2-0-for-european-common-pandemic-control-and-prevention-of-border-closures/votes
Përshkrim
Numri i nënshkrimeve në openPetition dhe nëse është e aplikueshme faqe e jashtme
Metoda HTTP
GET
Format e kthimit
JSON

Ndihmoni në forcimin e pjesëmarrjes së qytetarëve. Ne duam t'i bëjmë shqetësimet tuaja të dëgjohen dhe të mbeten të pavarura.

dhuroni tani

openPetition International